Ahad, September 12, 2010

Raya Hari Ketiga

Raya ke-3 kalau jatuh hari Ahad biasanya akan ada; 1) Family lain dan orang lain start datang rumah gua 2) melayan Melodi Raya ramai-ramai sambil tengok cerita apa entah diorang merepek kat TV raya-raya ni 3) dah boleh start konsentret benda-benda lain yang takde kena mengena dengan raya yang tertangguh 2-3 hari lepas.... Yang lain semua 'akademikal' bak kata bos gua dalam bilik meeting

0 comments:

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...