Rabu, April 01, 2009

OK... Apa pun lu orang kata, gua tangkap la jugak layan 'KNOWING' ! ( Bukakanlah pintu hatimu yang terhijab itu. )


* cuma kalaulah Hollywood ni umat Nabi Muhammad yang punya, jauh dah kita boleh 'nampak'.

" ...among the best science-fiction films seen : frightening, suspenseful, intelligent and revealing. With expert and confident storytelling, it strings together events that keep tension at a high pitch all through the film. Even a few quiet, human moments have something coiling beneath. Pluck this movie, and it vibrates. "

Ebert says it best. Hope Proyas will consider a better lead next time apart from Nic Cage. Seperti Keanu, dia umpama 'tak banyak muka'.

3 comments:

Nazim Masnawi berkata...

At least Nic Cage decided nak buat rupa gitu. Keanu just doesn't know what else to do.

Dan ya, gua juga agak layan Knowing.

faizalmukhtar berkata...

[nazim]

...good call, nazim. good call.

Nazim Masnawi berkata...

Memang good call pun!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...