KAMI MAHUKAN ANDA SEBAGAI SEORANG GAME-SHOW-ER !

UJIBAKAT PENCARIAN
L A X M A N A

LELAKI DAN PEREMPUAN
BERUMUR DI ANTARA 18 - 45 TAHUN
AKTIF, RIANG DAN LINCAH
SIHAT TUBUH BADAN


TARIKH:
25 & 26 MAC 2009

JAM:
10.00 PAGI - 4.00 PETANG

TEMPAT:
CAPITAL STUDIO
KAWASAN PERINDUSTRIAN TAGO
BANDAR SRI DAMANSARA

Slide 1
KL Motion Picture Company Copyright©2009

LAXMANA merupakan sebuah program televisyen realiti berdasarkan siri TAKESHI CASTLE (Jepun) dan TELEMATCH (Jerman). Laxmana adalah gabungan komedi dan cabaran-cabaran sukan ekstrim dengan pemilihan peserta yang terdiri dari kalangan orang biasa. Ia memaparkan aktiviti lasak dan ‘gila-gila’, prop yang lengkap dan terkini serta lawak jenaka yang bersahaja.

Ia mengisahkan Sultan Ludin yang ingin mencari Laksamana baru. Laksamana lama telah terbunuh dan Sultan Ludin, permaisuri dan seluruh orang-orang besar istana yang terdiri daripada Bendahara, Laksamana dan 4 hulubalang sudah lama ingin mencari pengganti laksamana yang baru. Setiap minggu, persembahan cerita akan bermula dengan lawak jenaka dan seloka-seloka lucu oleh pembesar-pembesar istana. Mereka menyuruh orang-orang bawahan mereka untuk mencari laksamana baru yang layak.

Matlamat utama program TV Laxmana sepertimana Takeshi Castle dan Telematch dahulu adalah mempersembahkan sebuah game show yang menyeronokkan, diselang-selikan dengan humor. Ini amat ketara berkurangan dalam industi hiburan di Malaysia.


HOTLINE 017-327 6788SILA BAWA SEKEPING GAMBAR BERUKURAN PASSPORT

Ulasan