Sabtu, Januari 24, 2009

4 comments:

gayour berkata...

HATI SYAITAN?
tu lagu heavy metal feveret gua tu. biasa layan pagi2 atau belah petang seblum balik.

durjana kau!

faizalmukhtar berkata...

[gayour]

gua tau. saje nak tengok lu peka ke tak dengan perkembangan dunia blog semasa dari dok asyik layan komik duraja jua Rob Liefeld itu.

Tanpa Nama berkata...

hati syaitan...
mantap...
mata sepet pun mantap juga...
layan youtube arr tgk VC SYJ...

faizalmukhtar berkata...

[ayie]

yeaahhh!!! ...yang punye angkara!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

Hari Ini Aku Demam.

Entah apa pasal, hari ini aku demam. Jenis demam yang selalu aku akan rasa dan alami setiap tahun. Bermula dengan resdung, sakit belakang, w...