Sabtu, Januari 17, 2009

ROB LIEFLED - KESENGALAN BERTERUSAN!

Orang buta pun boley agak lu punya idea datang dari mana. Macam p*%#&$ !

Who or what is the SMASH! Captured and exiled by the Soviets in 1954, General Jacob Kurtz was transformed into something far greater and more terrifying than anyone ever imagined. His years lost to him, he is now captive of Project:Rebirth. Or is he? SMASH explodes back on the scene in this introductory one-shot that sets the stage for SMASH! to be UNLEASHED! Kalau berani sangat, boleh la beli. Keluar bulan empat nanti. Rasa nak hempuk bahu Rob Liefeld!

P/S: Lu ingat best sangat la buat komik ni. Bak kata R.Jaapar : KKHHTTUUIHHHH!!! Ketinggalan zaman, bai! Serius punye.

2 comments:

gayour berkata...

tak patut meludah karya orang lain walau apapun alasan! gua biasa mengkritik, menghina, keji, kutuk tapi tak sampai tahap menghina dengan meludah!

gua tak setuju.

apapun dia trus berkarya. lebih baik dari tod mcfarlane. lebih bagus dari enam orang losers pengasas image.

ROB SMASH! BUARGHHH!

har fragin har!

faizalmukhtar berkata...

[gayour]

...apekejadahnya semua ini?! gua punya marah tahap nak panggil Mazidol dengan Karam Singh punya marah tau???!! BWAARRGGGHHHH!!!!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...