Rabu, Disember 03, 2008

4 comments:

Maya berkata...

ish..serius gile..gerunn..

faizalmukhtar berkata...

[mayafena]

serius? gerun?

dont wori la, gua tak bikin citer horror atau politik-politik ;D

Cik Puan Muda Stress berkata...

kenapa kau macam gemuk?

faizalmukhtar berkata...

[zeekster]

...sebab tu angle sudut dekat. CLOSE UP orang TV cakap. Alah! Kau kan orang TV-TV ni,kan?! Kau ingat kurus tu kurus ke kat TV? HA HA HA.

Sebenarnya dari jarak optimum, gua kurus.

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

'Amounted Pressure'

Amount of pressure yang sedang aku hadapi sekarang ini adalah sangat luarbiasa. Akan tetapi ia terpaksa dikawal. Mujur sudah ada pengal...