Ahad, November 30, 2008

Perbalahan dua darjat !

Walaupun 3 saat sahaja dalam alternate opening, ia begitu penting. Begitu penting!

Dari dulu sampai sekarang, ego dan darjat selalu membezakan manusia sesama manusia. Hukum dunia semata. Gua puas menasihati Lobak. Dan akhirnya dia malu sendiri. Memang lu tak makan dek nasihat. Chaiss! Serik gua nak orderkan lu Blue Ray cetak rompak lagi!!!

" Gua cakap ada Captain America dalam DVD INCREDIBLE HULK, ada la! Yang lu dok pause-play-pause-play sampai berjam-jam tu... sapa suruh?!! Tak caya jugak lagik"

8 comments:

Jeremy berkata...

Ahh! the ever lasting fight between 2 good friend still continue to amuse me even today

faizalmukhtar berkata...

[jeremy al-pinto]

...this aint a circus to be amused boy! be very wary of that!!!

Tanpa Nama berkata...

ehem..ehem..
pe bende sebenarnye tu..
gua tak brape nak memahamla.. tiada kefahaman dalam diri ini untuk memahami gambar gajah itu.. seseorng bleh tolong memahami gua?

faizalmukhtar berkata...

[anonymous]

dalam dvd 'incredible hulk', ada captain america...

dalam captain america, ada avengers...

dalam avengers, ada kita ada semuaaa...!!!

(nyanyi ikut style lagu m.nasir)

Tanpa Nama berkata...

ehem..ehem..
oo.. yeke..
badang si pemakan muntah tkde..

p/s; jgn mkn muntah.. sesungguhnya tiada sapa nak mkn muntah lu.

faizalmukhtar berkata...

[anonymous]

lu ni lorat kan?

Tanpa Nama berkata...

ehem..ehem..
salah! spuloh markah dipotong..

faizalmukhtar berkata...

[anonymous]

mende ni? markah pe ni?

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...