Selasa, September 23, 2008

lagi update TRANSFORMERS 2... turn geng jahat pulak.



Sebelum ni, gua telah mendedahkan dan membongkar beberapa robot-robot baru yang akan muncul dalam TRANSFORMERS 2 tahun depan, terutamanya Autobots. Kali ni, gua dapat Decepticon sikit. OK la dari takde langsung.

Yang atas ni kalau tak silap aku Decepticon Constructicon yang gabung jadi DEVASTATOR. Yang bawah ni pulak, tak lain tak bukan... ketua Decepticon MEGATRON. Kali ni jadi tanker plak. Gua rasa masih ada ramai lagi yang kecewa apahal dia tak jadi pistol Hitler, macam dalam kartun tu.

Chaisss!




Amacam... ok ke?


UPDATE :

Chevy Corvette is Sideswipe, and Ravage Confirmed for TF2 corvette
The Hasbro Licensing Summit 2008 in Kuala Lumpur, Malaysia has revealed the identity of the Chevy Corvette as Sideswipe! The second revelation is confirmation of Ravage in Revenge of the Fallen. Ravage is described as having a very raw beast mode.

Further confirmation of our earlier report of Devastator in the Transformers sequel, as the toys will merge to become a Supreme sized figure.

Images of the Leader-class Optimus Prime and Megatron figures were shown, reconfirming that Megatron does indeed now have a tank as his vehicle mode and that the Optimus Prime figure will be a new mold with a new transformation.

4 comments:

gayour berkata...

KARUT!

faizalmukhtar berkata...

[gayour]

keren dehhh...!

silentgecko berkata...

Megatron jadi tank sememangnya menjadi penantian peminat2 tegar TF sejak dari first movie lagi... personally aku suka tank nih...nampak laju & tangkas... ala2 Metal Slug...kalau dia jadi tank biasa, akan slow mcm Brawl... boring dow....
kemungkinan besar ini bukan megatron tapi... Galvatron... ok chow

faizalmukhtar berkata...

[gecko]

..tapi macamana dengan mode pistol hitler??! itupun satu penantian yang menegarkan!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...