Isnin, September 01, 2008

puasa tetap puasa walau apa jua senario.

Hari ni hari pertama puasa. Aku betul seriyus punya semangat nak puasa dan menahan belenggu onar serta kerakusan selama sebulan. Aku bangun pagi dengan gagahnya. Tapi betul la bagai dikata. Bulan Ramadhan ni banyak dugaannya. Belum lagi 24jam kick-off, dah kena test.


Macamana gua nak sahur ni... bekalan kicap soya Tamin gua terputus?!


P/S: CHAISSS!!! MENGUJI KESABARAN BETUL!

Puasa dengan selamat semua. Penuhi bulan ni dengan benda-benda yang ngam, gua kasik ingat aje. Sebab gua pun bukannya best sangat.

2 comments:

gayour berkata...

menyedari diri serba tak tahu adalah langkah pertama untuk mendapat ilmu pengetahuan.
menyedari diri serba kekurangan tapi tidak berusaha untuk membaiki adalah perbuatan yang HAMPEH!

selamat berpuasa budak pengakap

faizalmukhtar berkata...

[gayour]

ya. selamat. selamat. tapi kini aku BUKAN budak pengakap lagi.

...aku dah join briged!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...