Jumaat, Ogos 15, 2008

manusiawi semua. tolonglah jangan harap sangat dengan teknologika. esok-esok kang, bukan kenang pun budiman kita. kecuali kalau robot tu emo.

Selesai tonton Wall E. Oh, PIXAR tidak pernah sekalipun menghampakanku. Serius. Sekali lagi syabas buat trio John Lasseter, Brad Bird and Andrew Stanton.

Tepuk. Tepuk. Tepuk.

Lagi satu sebelum aku lupa. Cakap pasal robot,
Roy dah kembali mem-blog-kan diri setelah berapa punya lama kerja macam robot. Welcome back to bloggyland.


4 comments:

lobak berkata...

ini je y mampu ko tulis? Hampa gua

faizalmukhtar berkata...

[lobak]

...lu sapa, nak suruh gua tulis banyak-banyak, gua ada hutang lu kaa?!! CHAISSS!

lobak berkata...

"Hutang wajib dibayar walaupun tidak dituntut."
Sekian terima kasih.

faizalmukhtar berkata...

[lobak]

chaisss! kantoi.

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...