Selasa, Disember 18, 2007

4 comments:

Cik Puan Muda Stress berkata...

i would like to say :

1) aku sedikit sentap nama aku masih belum ada dalam fellowship SEMULA.

2) kau letak jugak nuff nang tu ye. he he.

3) cantik lay out baru. sapa buatkan? *wink* *wink*

Selamat AidilAdha, Merry Xmas and Happy New Year dude.

p/: Studio 60 bila mau angkat?

MANIFESTASI MIMPI berkata...

[zeeka]

and i would love to answer back :

1) nama kau dah ada dalam fellowhip 'blogger' SEMULA... thank you very much.

2) dah sampai 'seru' daa...

3) oh. itu rahsia.

Selamat semuanya. Kita semua rock and roll.

p/: aku nak angkat sekarang!

Cik Puan Muda Stress berkata...

hahaha.

bagus. nak kena ketuk baru jalan.

aku harap kau lah yang buat sendiri template ni.. bukankah sudah 'high time' untuk mempelajari sesuatu yang baru??

dan jangan takut, HTML coding tak makan orang..

Faizal Mukhtar berkata...

[zeeka]

itu pun rahsia jugak. Ngahaha! Rahsiaaaaaa...

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...