Selasa, April 03, 2007

Monday itu adalah Isnin.

Yesterday : Roy’s(KLP) back from Japan, lunch with Shahiran, NEW Transformers TV ad/trailer, chitty-chatting with 4 people on meebo simultaneously(aku takde YM), meeting at work, salary’s in, a friend bare unpleasant news of a break-up, naniharyani(KLIK) is quitting her job, an SMS which made me deeply in concern and worried of someone, ‘The Life Aquatic with Steve Zissou’ and stupid rat broke something in the kitchen.

Today
: Karaoke for lunch, Roy’s(Afterwork8) back from Langkawi with/ stories and new phone number, Aura's back from kampung and futsal for tomorrow, unexpected+delightful news from Juliana.

Barangkali semalam adalah Isnin yang paling warna-warni sejak sekian lama. Ye lah, mungkin ada ramai orang kat luar sana yang kurang berkenan sikit dengan hari Isnin; terutamanya untuk orang-orang yang ada doktrin mengatakan hari Isnin hari yang banyak mendorong kepada mood yang ‘blues-blues’ belaka. Aku pun rasa macam tu dulu. Sekarang dah tak lagi(kot).

Tambah-tambah lagi Isnin yang semalam. Semalam, mata aku di 'bukak' besar sikit. Dari Isnin-Isnin yang sebelumnya. Isnin semalam macam best.

9 comments:

Tanpa Nama berkata...

isnin (semalam) - aku mc daaa.
roy tukar nombor baru ke?
duit komik dah selamat dipindahkan melalui alam maya...

apai.wrodpress.com

thesandman berkata...

roy ada dua line.

satu personal/satu business. try la mintak kat dia.

terima kasih kerana berurus-niaga dengan kedaikomik saya.

HAHA!

Cik Puan Muda Stress berkata...

yeay yeay !!
gaji dah masuk !!

sunway pyramid, here we kam !!

thesandman berkata...

HUUUUUUSHHHH !!!

Nazim Masnawi berkata...

Holy fuck, kau ada dua kawan nama Roy?!? Man, I thought one Roy is already too much.

gayour berkata...

hari isnin adalah hari keputeraan Rasulullah S.A.W. ramai yang tak sedar akan kemuliaan hari itu dan setiap minggu dengan selambanye akan berkata dalam bahasa inggeris '' I HATE MONDAY!''

thesandman berkata...

[nazim.]

i can't probably ask u to stop swearing in my blog. hence, no. i wanted more roy in my life. 'roys' are profoundly remarkable in anybody's life.

[gayour.]

good and well-noted point. satu lagi agenda dan propaganda milik 'u-know-who'.

Nazim Masnawi berkata...

"i can't probably ask u to stop swearing in my blog."

Suck my dick, ass man!

thesandman berkata...

.... !

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

Hari Ini Aku Demam.

Entah apa pasal, hari ini aku demam. Jenis demam yang selalu aku akan rasa dan alami setiap tahun. Bermula dengan resdung, sakit belakang, w...