Isnin, April 23, 2007

elakkan zombifikasi di mana jua anda berada.






[ On Saturday - Carrefour (again) for spaghetti components, brother had a minor toe nail surgery, an escapade over at Selayang, an appealing Cerekarama with a friend in it (aku taktau pulak kau boleh berlakon Fizlee!) and a SURPRISE phone call. On Sunday - Late morning arousal, family lunch, short nap, a ‘Children of Men’ semi-scrutiny, ‘Zombi Kampung Pisang’ at TGV Sunway Pyramid (dah macam wayang hari kantin sekolah dah aku tengok… renovation manjang!) and sister’s pre-birthday pizzeria dinner. Later on, Roy bare pleasant news about the future of making movies. Well done. ]

The weekend was so-so but amusingly fun here and there. I have; at a snail's pace, recovered from my illness. But somehow scorned by the fact that Chelsea didn’t prevail against Newcastle. Alahai ! Kenapa la korang ni suka sangat susahkan diri. Man. U dah seri, yang kau pun gatal nak seri apasal?! Anyhow, back to work today. On the last week of April, count-downing for Pesta Buku this Friday. I guess I’ll be updating you guys then if anything comes up. Plus, our friend Zid has a new NEW blog. Jangan tanya aku ini blog dia yang keberapa. I’m just happy that dia ada semangat baru nak berkarya.


Have a great week ahead, kawan-kawan semua!

2 comments:

uSepp Best berkata...

eleh.... chelsea takleh gi mana pun.... cmon liverpool.. bagi chelsea sebijik.... Glory.. glory man utd! pasal invitation utk FA cup final....

NO PROB.. ANYTIME!!!

thesandman berkata...

tau la nasib kau nanti, labu!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

DEMI YANG TERCINTA!

Esok adalah hari penentuan untuk sebuah tarikh. Telah aku tetapkan selama 44 hari sejak Awal Muharam dalam fasa memperbaiki dan memperniat...