Sabtu, Oktober 21, 2006

SALAM RAYA AIDILFITRI 2006 BUAT SEMUA


Hari Raya ini aku nak ucapkan SELAMAT.

Kalau diizinkan, aku nak korang-korang semua tolonglah beri ruang untuk aku yang humble dan naif ini mendapat pelepasan dari sebarang tuduhan, andaian dan label yang tidak seharusnya.

Aku tak boleh janji yang aku takkan buat benda tu balik, sebab kadang-kadang keterlanjuran kata atau terkasar perbuatan itu sememanganya tidaklah disengajakan.

SO,

Macam manusia biasa lain yang bukan metahuman, mutant, alien ataupun superhero... inilah timing terbaik untuk kita, aku dan semua yang selama ni menjadi kawan dan sahabat aku, bagik aku permisi bermaaf-maafan dan memberi keampunan dan pengampunan yang aku perlukan.



Seriously - From the deepest depth of my heart and soul.



ZAHIR DAN BATIN.




p/s: Have a safe journey and trip, kirim salam aku kat orang-orang kampung. Makan samperit ingat kat aku sebab itu kuih raya paling agung Aidilfitri yang nampaknya tiada tolong bandingnya dari dulu, dan mungkin kini dan selamanya.

Rabu, Oktober 18, 2006

Moments from Ramadhan '06


This will be a distant memory now... a something to remember. I have 'moved on'. I'M GONNA MISS ALL THE GOOD TIMES WE HAD HERE.

The REAL CATCH! The REAL DEAL! Tak sangka betul aku dapat rezeki sebegini hebat bulan puasa ni. Alhamdulillah... Rezeki Allah(sapa yang tau cerita ni, tau la).

Also a time to ponder and deliberate my life a little bit...

This is me being 'out of character'... maybe.

The fasting don't do no justice to my face, eh?!

The buffet king reign supreme!

Don't looked bemused, Encik Roy... tahun depan ada lagi chance boleh challenge aku! HARHAR!!!


It takes a lot of nerve for someone to jump up on stage, in front of a large crowd and say, "Hey! I've got a terrific story to tell you, so kindly give me your undivided attention for however long it takes me to tell it." And yet, that is exactly what anyone in this 'superficial' world does.

In some cases, the actual stage and venue is metaphorical, sometimes the story isn't exactly a story but experience, guidance or some other sort of lessons in life, but the "give me your attention and I'll make it worth while" part of the bargain is there in every case.

That's what this BULAN PUASA is ALL about.

In my every Ramadhan, I think I have a pretty good story to tell you people and believe it's well worth your time and attention. As a matter of fact, this year puasa has already spinning exciting stories for a bit more than a month, with more to come each and every time I think about it. But there's a GOOD CHANCE, if you read this special entry today in my blog, that you aren't YET a loyal reader. This is my attempt to make another good stab at turning you into one.

SO HERE IT IS, my pitch; the "I'm jumping up on a stage in front of you people" part : I invite you to read this entry(even though most of the photos is doing the story-telling) and if you like it, if it piques your interest, if it makes you want to know what happens next, I'd like to further invite you to keep reading and following this blogsite. As you'll see in the coming months, all sort of extra and additional interesting stories will be available, waiting for you to discover them!

I've got NEW 'place' for you to visit, NEW 'characters' for you to get to know(many of which are actually treasured friends from my past, present and future) that maybe you have or haven't heard of. And I've got some terrific stories to tell you too. I am glad you people decided to visit me and this time around...


I invite you to stay for as long as you like.

Welcome to the ALL NEW RELOADED Sandmanreborn blogsite!



( NEXT ENTRY : HARI RAYA GREETINGS. )

Khamis, Oktober 12, 2006

"The Prestige" is another master stroke of genius story-telling.

Pergi mendapatkan terapi hari ini setelah beberapa hari menghadapi simptom 'jiwa kacau'. Ternyata diagnosisnya sangat memberangsangkan kerana Chris Nolan memberi preskripsi ilham dan sarat elemen-elemen moraliti sebuah filem bermesej yang diperlukan. Untuk standard aku, cukup HEBAT. Buat aku rasa nak masuk dalam time-incubator dan tunggu sampai Batman: The Dark Knight keluar 2008 nanti.

Terima kasih

Isnin, Oktober 09, 2006

NEWSBREAK !

Edisi Cuba-cuba
(my bold attempt in graphic designing using Office Publisher)
( ...mari memecah keheningan hari Isnin yang mandom dan 'blues' ini dengan aktiviti yang menggembirakan diri sendiri. Sekian, terima kasih buat masa ini )

Khamis, Oktober 05, 2006

Puasa Season 2006

Ya. Semestinya berpuasa di bulan yang maha mulia ini amat menuntut tahap kecekalan hati dan kesabaran jiwa yang sangat tinggi. Disebabkan dugaan dan cabaran yang mendatang ini, maka haruslah kita menggunakan segala kebijaksanaan serta kematangan diri yang ada demi mencapai sasaran tersebut.

Detik menunggu waktu berbuka sangat getir. Saat perkumandangan laungan azan Maghrib sangat meruntun perut dan tekak. Ternyata semuanya berbaloi bila tiba masa.

Dan aku TOTALLY puas bila...

Aku masih KEKAL penyandang
JUARA BUFFET BUKA PUASA
untuk kesekian kalinya.

LONG LIVE THE KING !
(entry sedap dan enak dibaca bersama background soundtrack 'UEFA Champions League'... yehaaa!)
* * *

Ahad, Oktober 01, 2006

UPDATE !


THE MAN BEHIND 'IRON MAN'

Originally, the comic debuted in the 1960s and Iron Man's origin involved Tony Stark being a prisoner of the Viet Cong Army. The movie version, written by Art Marcum & Matt Holloway and Mark Fergus & Hawk Ostby, will be set in today's geopolitical climate.

The filmmakers looked for the best actor to embody the character. Marvel characters are not just about how high they jump or how fast they fly, they're about their character flaws. They're about their inner demons. They're about the struggles that they go through between being a man and being a hero.

It is said that Robert Downey jr. worked hard to get the role, getting in shape and even growing a goatee like the one Tony Stark sports in the comic books.

The point is, we looked at everybody and we found the best person for the role. It's as confident a casting move as they've ever done. The proof will be in the pudding but he is STARK a.k.a IRON MAN. The $100 million-plus movie will be produced by Kevin Feige and Avi Arad. Executive producers are Michael Helfant, Ari Arad, Louis D'Esposito, Peter Billingsley and John Favreau.

Marvel is now casting all supporting roles. Filming is slated to begin in February in Los Angeles.

REPULSOR RAYS ON !!!

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

'Amounted Pressure'

Amount of pressure yang sedang aku hadapi sekarang ini adalah sangat luarbiasa. Akan tetapi ia terpaksa dikawal. Mujur sudah ada pengal...