Jumaat, September 29, 2006

IRON MAN The MOVIE !


Director Jon Favreau has now

CONFIRMED

Robert Downey Jr.

as

THE INVINCIBLE IRON MAN

on his MySpace Blog. Here's what he said exactly:

"It is true. Robert Downey Jr. is Tony Stark. I am about as excited as I can be. I saw what he can do and he is extremely enthusiastic about playing Stark. I can say with absolute certainty that there is no better choice. The humor and emotional dimension he brings truly raises the bar on this project. Get ready."

* * *

2 comments:

Nazim Masnawi berkata...

A case of perfect casting. Aku tak pernah terpikir pun dia but bila diumumkan, it just makes friggin' sense.

bicaraskrip berkata...

brudderr,
aku kureeng ilmu pngetahuan psl comic2 character nih, cuma ari tu aku tgk DR.WHO sr kat astro ada watak 'cyberman' (penjahat anti-dr.who).. so, 'ironman' ni sedara-mara 'cyberman' ke?..

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

Konsistensi Azam.

Hari ini aku menulis seperti hari-hari lain sejak tahun baru dengan harapan momentum yang diharapkan. Bukan soal displin atau konsistensi ...