Rabu, April 05, 2006

3 comments:

thesandman berkata...

Apologies goes to the following people:Nik!,Vovin,Nazim,Roy,Gayour,Aie,Niezam,Lan,Padi,Aura,Usepp dan sesaper ajer la yang telah dan sudah terbaca serta langsung mempercayainya.

Aku pun tak tau apa dalam kepala Joss Whedon skarang dan sapa Wonder Woman baru nanti...

Kate Beckinsale tu pilihan aku.

Nazim Masnawi berkata...

This is weird, aku ingat ko salah info sbb... well, joblo pun ada buat lawak bangang ni gak. Demn! Dua kali kena!

thesandman berkata...

Frankly speaking... aku CIPLAK idea joblo.com la ni!

Giler kau!!! --- dah banyak tahun aku sentiasa bersedia untuk 1 APRIL. Tambah lagi, aku kalau kenakan orang mesti terasa syok la kalau menjadi. Tetiba boleh jatuh dengan trap si gampang joblo tu pulak! Dammit!!! Ni lah kalau terlalu taksub.

Moral ni. Moral...

p/s: Korang boleh lah terus berdoa untukl Morena Baccarin.

Blog Archive

Cari Blog Ini

Dikuasakan oleh Blogger.

A Block of Text

A Block of Text


Hi. Saya kenal anda. Mungkin anda tidak kenal saya. Tiada masalah. Mari berkenalan!

About Me

About Me

Blogger templates

ENTRI TERBARU

Hari Ini Aku Demam.

Entah apa pasal, hari ini aku demam. Jenis demam yang selalu aku akan rasa dan alami setiap tahun. Bermula dengan resdung, sakit belakang, w...