Raya Hari Ketiga

Raya ke-3 kalau jatuh hari Ahad biasanya akan ada; 1) Family lain dan orang lain start datang rumah gua 2) melayan Melodi Raya ramai-ramai sambil tengok cerita apa entah diorang merepek kat TV raya-raya ni 3) dah boleh start konsentret benda-benda lain yang takde kena mengena dengan raya yang tertangguh 2-3 hari lepas.... Yang lain semua 'akademikal' bak kata bos gua dalam bilik meeting

Ulasan