Aktiviti petang-petang kalau ponteng kelas tambahan sebelum main bola.

Agak-agaknya, bilalah diorang nak ulang cerita Spektra dengan Pendekar Kundur kat TV ni? Asyik-asyik Wonderpets, Dora the Explorer dengan Upin Ipin. Tidak membina jati diri remaja 1Malaysia langsung.

Ulasan

mana komik? berkata…
ntahnyer....

Keris Hitam Bersepuh Emas
Kiambang bertaut...

apa lagi....
azyze berkata…
gua peminat tegar keris hitam bersepuh emas jugak :)
pengaruh bapak yang suka all things martial art.

memang tak masuk ah kan, bila borak dengan kawan diorang cerita care bears lah, jonathan brandis lah tetiba gua cerita eman manan ngan ebby yus kickin' some serious asses. tapi peduli hape.

kata orang RTM, KHBE ada dalam vault diorang, tapi takde plan nak show balik. Sedih betul. Terpaksalah kita tengok drama2 Indo yang gile bosan.
faizalmukhtar berkata…
[mana komik?]

Lu sapa?? Gua tak pernah fail deliver komik-komik gua. Ayuh1
faizalmukhtar berkata…
[azyze]

ah. pendekar kundur jugak.