Suatu Ketika... 'NO.10'

TRAILER /1

.
TRAILER /2


p/s: Way to go, Beto. Tak sia-sia kita berlakon ALONG BIJAK sama-sama dulu. It's been a long journey since. Tribute and kudos to the legendary SUPERMOKH.
.
kredit:
The Yongster

Ulasan

rozinorazali berkata…
kenapa dah siap tajuk asal cerita ni ditukar....
pandai btol si manesh dan joyce tau...
setiap arahan seni cerita ni aku terlibat dibelakang tabir...
tapi seperti produksi khinzir yg lain...
aku celah dan lepaskan projek kepada rakan aku rashidi...
dan akhirnya dia juga belah...
ops bukan belah, tp di fired...

popiah picture? kan faizal?
faizalmukhtar berkata…
[rozinorazali]

yeap. popiapicture.

ah, apa nak heran. Inikan Malaysia. Malaysia-kan meriah dam muhibbah orang2nya. Lu pun faham how the world works la ni...