jahanam kau foo keong !

Gua dah ternampak menatang ni kat kedai foo keong a.k.a Panjang. Jantung gua jadi tak tentu arah. Berdebar dia lain macam, ibarat nak kena suntikan BCG bercampur-baur dengan perasaan dipanggil ke pejabat guru besar atas sebab-sebab yang super bingai. Apakah gua perlu membayarnya dengan wang ringgit hasil kerja buruh yang memang haram gua tak suka? Nak download pula, budak Pinto itu pasti tidak tahu akan lubuk special feature dan extranya.

Makin lama makin bersepai memikirkannya.

Dan hati gua jadi ledak padu maut bila gua baru dapat konfirmasi tadi bahawa perayaan Natal nanti, akan keluar edisi istimewa 5 disc-nya. Apa kau nak mampos?!

Ulasan