Remember ' V ' ? ...Here's the re-imagining ala Battlestar Galactica.



" ...EMBRACE CHANGE " ( SECRET INVASION, ANYONE ?! )

Ulasan

yongster berkata…
Scot Peters (The 4400) is the executive producer! hmm.. aku akan "reserve" pandangan aku tentang V dulu. Cuma aku agak bosan dengan "remake" siri-siri 80-an yang telah banyak menular tetapi tak berapa menjadi. contoh: Knight Rider, Bionic Woman (walaupun main character dia lawa nak mati!) & andromeda Strain (kenapa jadi Mini siri pun aku tak pasti).

Mana pegi originality macam "Lost"? atau "Heroes"? (walaupun Heroes ada bau bau bacang dengan "misfits of science") atau the entire CSI Franchise?

I feel that it is getting too much of re-make already. Can we say year 2000 is the era of "remake" films?
faizalmukhtar berkata…
[yongster]

nik yang rekomen cerita baru 'V' ni kat aku. kalau tak best, kau blame dia.

bukan scott peters atau tim kring. ngehehe.
Tanpa Nama berkata…
gua nk mencelah, tapi ilmu filem/komik lu org sgt tinggi..
tak brani gua.. gua hanya mampu mencelah dlm hati je..
tapi, klu heroes nak diremakekan, gua sangat teruja!
faizalmukhtar berkata…
[anonynmous]

ape giler remake manjang?