Guess who's coming back from the dead ?

Ulasan

Nazim Masnawi berkata…
Gee, terkejutnya akuuu!
"I" the writer berkata…
Will he be a Skrull?? or a Dark Captain America? or back from the past?
faizalmukhtar berkata…
[nazim]

..hehe, at least kita kena beri credit pada Ed Brubaker yang bersusah payah mengekalkan momnetum komik itu. This sort'of thing will ABSOLUTELY bound to happen kan? The 90s is lurking around that corner again mate!
faizalmukhtar berkata…
[jeremy]

...i reckon he's Bruce Wayne from that finale of FINAL CRISIS! Hahahah. No thanks to Anthro and Darkseid.

A**holes.
NiK! berkata…
Nampak sgt Marvel and DC these days dah jadi creatively bankrupt and harap nak jual komik berduyun-duyun hanya dgn mengeluarkan tentpole event every summer followed up by *gasp* revolutionary-surprise-surprise-fake-deaths/fake final reveal/secret unknown plot wist/etc. /etc.

Stop itlah weh.....lagi baik korang save duit musim2 gawat ekonomi nih.

Ekonomi dah bankrupt, komik creativity plot wise dah bankrupt, tv series Amerika pun dah creatively bankrupt- Heroes? 24? Prison Break? (takyah cerita American movie blockbusters lah yg skg sibuk membuat sequels atau adapt books and comics into moneymaking machines).

Cuba lah berhenti pikir buat duit atau franchise dan focus kepada art 100%.

I yearn for the glory days of good writing and great creative expressions!


*Nik
faizalmukhtar berkata…
[nik]

ladies and gentlemen,

a glimpse of whats coming on his show on POPTEEVEE.NET
Nazim Masnawi berkata…
"Cuba lah berhenti pikir buat duit atau franchise dan focus kepada art 100%."

Bwahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
faizalmukhtar berkata…
[nazim]

...si nik ni tak 'masuk kaki' lagi, sebab tu dia taktau how it works.

dah. dah. jangan gelakkan dia. dia pun tengah menganggur lagi tu, kesian dia.
gayour berkata…
mati idup balik? mesti kapten hantu.

har fragin har!

CRAP!