Tujuh Nafas lagi.

Ini hari sejarah juga. Pengarah menghadap barisan-barisan hadapan FINAS dan ternyata ini bukan cabaran yang calang-calang. Lagi derau dari jumpa Kadi atau Mudim. Sistem pernafasan dan pembuluh saraf menurut laporan dalam keadaan ultra-abnormal. Katanya, Mustapha Maarof ada duduk sekali. Hero klasik gua tu - selain Jins Samsudin, Ed Osmera dan lain-lain. Perhitungan kali ni adalah perhitungan yang lagi dua-tiga step lagi akan jadi true punya. Itupun berkat keringat, doa dan usaha. Darah pun kita ada main jugak. Tu yang kena urut tu bagik alignment balance balik. Kalau tak haru jugak. Yang ada magik-magik tu, kira bonus agaknya. Tulang dan sendi sudah padu, urat dan darah sudah teguh. Gua yakin mesti jadi. Gementar dan debar dah jadi adat. Harap semua ingat jurus dan pencak.

Sekarang masa dah sampai... dah sampai turn. Esok lusa nak kena jalan lagi. Silap-silap kena pecut terus !

" ...Hanya keyakinan dapat merestui, hakikat cinta yang sejati. "

Ulasan

DancingQueen berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
DancingQueen berkata…
"Hanya keyakinan dapat merestui, hakikat cinta yang sejati...." I LIKE!!! =)