Sapa pernah dengar lagu SYJ tu ?

Kita tak boleh buang masa lagi. Orang dah ke bulan, ke bintang, ke langit. Mereka telah bertemu makhluk asing dan hidupan di planet lain. Ini bermakna, segala teknologi yang ada barangkali sudahpun dikenalpasti boleh menyelesaikan persoalan-persoalan yang wujud sekian lama.

Tak tau. Benda dah depan mata. Dekat Al-Yahud jugak yang terlepas. Celaka!

Ulasan

gayour berkata…
HATI SYAITAN?
tu lagu heavy metal feveret gua tu. biasa layan pagi2 atau belah petang seblum balik.

durjana kau!
faizalmukhtar berkata…
[gayour]

gua tau. saje nak tengok lu peka ke tak dengan perkembangan dunia blog semasa dari dok asyik layan komik duraja jua Rob Liefeld itu.
rozinorazali berkata…
hati syaitan...
mantap...
mata sepet pun mantap juga...
layan youtube arr tgk VC SYJ...
faizalmukhtar berkata…
[ayie]

yeaahhh!!! ...yang punye angkara!