REMAKE : " ...Hari ni hari bodo saya, Encik "

Gua rasa suruh Said Gila main pun, lagi yakin kot. Lawan Thai esok, macamana... nak aku forward ke nombor handset dia ?

* note: Said Gila ialah keeper simpanan sekolah merangkap jiran gua dulu yang main bola style René Higuita - gua dengar dia bersara sebab frust bercinta (gambar arkib FINAL PESTABOLA MERDEKA 2007)

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
ehem.. ehem..
aduh... kalah pulak..
Tanpa Nama berkata…
ehem..ehem...
sempena aidiladha ni.. gua ingin mengucapkan salam aidiladha dan memohon kemaafan dan juga penghargaan kepada lu bro faizal.. kerana pengorbanan masa dan jasa lu menjadi pensyarah angkat kiteorg dan menjadi juri untuk final projek..
sesungguhnya gua adalah anak didiklu.. heler..

lu tak buat kolum raya ke bro faizal..?
faizalmukhtar berkata…
[heler]

kolum raya ada... tapi kena sepak dengan jiran.
gayour berkata…
harharhar!

rasain lu! tak ada apa yang boleh diharap. macam-macam alasan akan dibuat,direka dan diberi. antaranya;

1- vietnam main/guna sihir
2- perjalanan jauh. penat nak kapatebang
3- cuaca yang sejuk melampau. kat phuket ada salji
4- sukar menyesuaikan diri dengan cuaca yang bebeza sekali dengan negara kita
5- penyokong awek vietnam selak skirt. tu yang jadi tak keruan
6- penyokong awek vietnam bukan baju tayang buah ....
7- penyokong lelaki vietnam bukak seluar tunjuk .....
8- penyokong lelaki vietnam bukan seluar tunjuk bontot!
9- rindu kat kampung halaman, mak bapak, ayam, itik, kambing, lembu, kerbau, bewok, ular...
10- tak dapat beraya besama keluarga
11- awek hantar sms nak putuskan hubungan
12- dapat sms lucah!
13- teringat kat awek siam yang jual tomyam kat tepi jalan semalam
14- padang tak rata
15- makan tomyam banyak sangat, kena ghout
16- teringat 'tiger show ' kat tepi pantai. aduuuu... haru tul!
17- tak boleh tido malam pasal semua kengkawan skodeng tak puas-puas.

banyak lagi la alasan...
tak apa, yang penting kalah! nak balik dari phuket lepas kalah dengan thai nanti, beli motor suzuki cup 70cc, balik konvoi ramai-ramai. singgah bukit kayu hitam beli coklet bebas cukai.

harfraginhar!
DancingQueen berkata…
Hahaha. title itu sgt kelaka!! ;p
tak baik mengata syed g !

aku repot !
Tanpa Nama berkata…
ehem..ehem..
kejadah jiran nk sepak kolum raya..
diorang tak raya ke..
faizalmukhtar berkata…
[gayour]

Dendam yang kesumat gua pada lu sekarang up lagi satu level!

Kalau betul pun list yang lu buat ni, bukankah itu lumrah bolasepak di perantauan namanya??! AHHHhhhh...!!!!

HARIMAU MALAYA AKAN TERUS BERJUANG!
faizalmukhtar berkata…
[dancingqueen]

lagi klakar kalau... ahh!!! malas nak cakap.
faizalmukhtar berkata…
[zeekster]

aku bukannya mengata la. aku hanya menterjemahkannya kepada fakta-fakta terkini yang gua kaut malam raya haji itu hari.

hush. jangan kecoh, nanti abis kancil mak aku kena pancit.