Makanan bertaraf legenda di Uptown baru-baru ini !

SEBUAH SIRI CINTA KENANGAN SILAM :

Dah lama tak pegi lepak-lepak makan sambil debat umum kat Uptown. Dulu time zaman rebellion ada jersi cap Siam, bundle dengan air botol strawberi singgit... tiap-tiap hari gua landing. Antara sessi lepak terunggul dalam sejarah.

Sekarang jersi cap Siam dah mahal, bundle dah bersepai, air botol strawberi singgit pun dah tak kelihatan. Gua miss itu zaman. Itu zaman Uptown Original. Uptown satu-satunya di KL.

Kini, Uptown-Uptown telah ternoda oleh 'sistem'. Heh. 'Sistem'. Ini semua kerja orang Greek la ni cipta 'sistem'.

Tapi nasib baik ada Ying Yong menyelamatkan keadaan.

Joe Gila pun ada temankan gua makan dengan member.


Joe Gila walaupun makin malas tapi malas dia malas yang direstui. Tak macam gua. Gua malas berskala tak tentu hala.

Ulasan

Nazim Masnawi berkata…
That's weird, aku baru ke Uptown semalam.

Eh, silap. Aku hari-hari dekat Uptown sekarang!
faizalmukhtar berkata…
[nazim]

bwahaha! gua tau mana lu keje sekarang... gua tau!