PENGUMUMAN PROJEK [2]

" Jika sah hamba bersaka baka,
Pintalah lengkungan geliung panjang itu dengan karang. "

Sungguh kamu orang yang bertuah. Sungguh kamu orang yang keramat.







M . D Z U L F E Q A R N A S I R
F A I Z A L M U K H T A R

M A N T E R A W O R K S S T U D I O


2 0 0 9



Manteraworks™ Studio

Ulasan

Niezam berkata…
tak sabar nunggu... cuma sket je complaint... ada iras cam captain america. kalau tak silap ni kapten malaysia kot.
oi apsal ghopa macam Captain America?
faizalmukhtar berkata…
[niezam]

this is just a teaser image. kalau ada comment atau complaint, you've been teased already.

Aheh.
faizalmukhtar berkata…
[zeekster]

...teasing, isn't it?
Tanpa Nama berkata…
hmmm ...kapten malaysia versi Yo ghupa Superman, hang punya plak macam Captain America. Apa kata ko buat pertandingan lukis ghupa Captain Malaysia....mesti best. Aku nak lukis rupa Ultraman..hehheheheh
faizalmukhtar berkata…
[anonymous]

ni semua orang cakap projek Kapten Malaysia ni, ye ke?

aku pun tak cakap.
azhar berkata…
wahhh..

projek superhero malaysia..

best..

adakah ini redesign kapten Malaysia?..

just cant wait..

more details please!
faizalmukhtar berkata…
[azhar]

...sekali lagi, bukan Kapten Malaysia.

No details anytime soon.

Enjoy the teaser in the meantime.