masih solid lagi - terutamanya Hammett!

Pagi-pagi buta lagi si Zedda dah mula bakar-bakar gua!



The debut of 'The Day That Never Comes'. Not so much the standard video fare, but what I like to think of as a short film.

Metallica were honored to work with acclaimed Danish film director Thomas Vinterberg, as the goal with this song was to step outside of the usual every day music video box and into to the world of film. As you may have seen here.

Hope that you are as blown away by this vision as I do. Tak sabor full album keluar nanti minggu depan! Lantak la apa lu orang nak cakap. Gua nak beli yang ori... apa barang download?! Ni legend ni gua cakap lu.

Ulasan

Saudagar Mimpi ... berkata…
Huh! Album Metallica ni keluar 12 Sept. tapi hampir semua lagu dah leak dah kat internet. Berlambak lagu2 dari album Death Magnetic ni kat youtube aku tengok. Ada org kata album ni dah mula "terjual" kat France. Nampaknya kali ni Metallica mmg dah tak boleh nak lawan anak beranak napster ni.
Anyway, beli album yg ori lagi best sebab dapat tgk artwork dalam album tu dan menghayatinya dengan penuh syahdu!

Apa-apa pun selamat berpuasa En Faizal!
faizalmukhtar berkata…
[saudagar mimpi]

ya,sama2 jua. mari kita mengimarahkan ramadan ini.
zedd! berkata…
"People wanna blame the decline of album sales on downloading, I think it's actually the record companies' fault," he added. "I think it's the quality of the product. If record companies would stop giving any fucking mook on the street with a fringe a record deal or their own record label, maybe you would sell more fucking albums, dipshits." - frontman slipknot, Corey Taylor
Maya berkata…
ni metallica enter sandman ka ape..? tak paham la..
faizalmukhtar berkata…
[zedda]
apa corey taylor tu tak posa ke.. mencarut sesuka hati?

[maya]
dear,u ni banyak ketinggalan la. cuba baca balik entry ni.. ;D
Maya berkata…
dah baca byk kali dah..still tak paham..nvm.. i come from different world remember?
faizalmukhtar berkata…
[maya]

elseworld sangat! Rumai Kedai pun taknah tengok... apa daa??!! ;d