manusiawi semua. tolonglah jangan harap sangat dengan teknologika. esok-esok kang, bukan kenang pun budiman kita. kecuali kalau robot tu emo.

Selesai tonton Wall E. Oh, PIXAR tidak pernah sekalipun menghampakanku. Serius. Sekali lagi syabas buat trio John Lasseter, Brad Bird and Andrew Stanton.

Tepuk. Tepuk. Tepuk.

Lagi satu sebelum aku lupa. Cakap pasal robot,
Roy dah kembali mem-blog-kan diri setelah berapa punya lama kerja macam robot. Welcome back to bloggyland.


Ulasan

lobak berkata…
ini je y mampu ko tulis? Hampa gua
faizalmukhtar berkata…
[lobak]

...lu sapa, nak suruh gua tulis banyak-banyak, gua ada hutang lu kaa?!! CHAISSS!
lobak berkata…
"Hutang wajib dibayar walaupun tidak dituntut."
Sekian terima kasih.
faizalmukhtar berkata…
[lobak]

chaisss! kantoi.