Alangkah bestnya kalau di Korea sekarang

Disebabkan beberapa masalah teknikal terutamanya krisis sambungan internet yang maha lemah, maka cerita aku di ICA KLCC 'o8 minggu lepas terpaksa di pinda ke lain hari iaitu aku pun taktau bila. Nak cerita kena tunjuk gambar, baru ngam. Hari ni tak sempat post gambar apa-apa. Menguji betul sambungan internet di Malaysia ini. Rasa macam nak lepak Korea setiap kali time connection macam p*l*t ...

By the way, Selamat Hari Lahir untuk Aiza Akma Ramlan dan Rozidah Imran. Moga panjang umur, murah rezeki. Gua caya lu.

Ulasan

kuchiberek berkata…
thanks for the wish. all the best to u
faizalmukhtar berkata…
[kuchi]

adus. dia baca blog gua. ehem... sama-sama ;D