Santapan kornea dan iris


Ni gambar-gambar poster masa aku pegi Amsterdan International FILM EXPO tempoh hari. Harap terhibur! Aku tak sabar tengok dua remake tu tapi kenapa dipilih Seth Rogen dengan Keanu Reeves?? $*%#~!!!
















p/s: Filem Dragonball tu tetap macam haramjadah dibuatnya! Lebih baik bagi aku budget filem tu buat remake Enam Jahanam dan Jefri Zain aku yang tertangguh tu, lagi bagos!

Ulasan

Niezam berkata…
tak sabar tunggu monster vs alien... macam tak sabar tunggu kung fu panda. G.I Joe pun dlm list sebab stephen sommer (mummy) yg direct. tunggu gak remake seven samurai...tapi tdak news baru yg menyusul.
faizalmukhtar berkata…
[niezam]

seven samurai punya remake mungkin agak berjanggut skit nak tunggu, macam nak tunggu remake robocop tu jugak aku rasa.
gayour berkata…
oi, boy scout!
mana boleh lu kata dragon ball tu hampeh, lu blum tengok lagi. mungkin memang betul-betul hampeh cam team oren! sama gak dengan g.i. joe. jangan lebih2kan sangat filem luar walaupun filem kita memang.... yeah, u know...

har fragin har!
actung babeh!
faizalmukhtar berkata…
[gayour]

bullcrap! when i say its shitty --- then its shitty alrite!!! Sama macam team Jerman Facist yang boring tu!