Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2008

007 quantum of solace teaser trailer

demi aku mencari dan bertemu

MICHAEL TURNER PASSES AWAY

THE VALUE OF MY SANITY / A MALAYSIAN SHORT FILM

My eyes. My red-sunken eyes.

here i go again on a Thursday.

Ultimates 3 #4 : OUT NOW.

Santapan kornea dan iris

official kedaikomik logo banner

Holland out, Siapa dia Arshavin & where is the TotaalVoetball ? ( *aduh... )

a tendency or preference towards a particular perspective, ideology or result.

NEXT ROUND ---

hidup(kan) komik, hidup(lah) filem

Itali sudah, Peranchis pun sudah... dunia diperkenalkan dengan neo-total football!

Marvel Wants A Titanic Star For Captain America

Hidup(kan) Komik. Hidup(lah) Filem

alamak. sekali menang 3-0 daaa...

Mulakan Isnin minggu ini dengan dua klip special dan informatif di bawah.

euro 2008. oren. oranje. orange

Bits about the short film project

[ the launching of ]

siapa punya keje ni harga minyak naik ? ah. dah start panik lagi la mereka-mereka itu. terpaksa aku bikin entry sentul ni supaya nampak rugged

UPDATED: transformers 2 and the incredible hulk

superman ni tak boleh berenang... (untuk sapa yang tak tau lagi)