kedai komik online faizal mukhtar

Komik juga adalah wadah jiwa seniman yang dambakan sesuatu yang hebat dan luarbiasa. Tidak, itu bukan petikan kata-kata A.Samad Said

FaizalMuktar.com akan membuka / melancarkan portal kedai komik secara online tidak lama lagi. Tetapi sebelum berbuat demikian, FaizalMukhtar.com ingin meminta dan memohon komentar / pendapat / cadangan / usul / ilham semua untuk menggerakkan inisiatif ini.



Makluman ini akan berterusan serta berjalan sehinggalah tarikh kedai komik itu diumumkan dan dibuka kepada khalayak kelak.



Terima kasih atas kerjasama anda semua. Ruang komen tersedia di bawah ini

Ulasan

MaxSIZ berkata…
cadangan? ok,this is mine.most of the shops sells only the current comics. your online store,put some backissues so people like me can purchase and fill in the holes in our collection. number 2. you have to include comic bags,mylar,boxes,boards for comic collector like us. i'm angry with mind shop running out of boards when i need it. number 3,bagi la diskaun sikit abang faizal.hehehehe. number 4,include news and buletins of whats new and hot.


Enjoy reading my crappy comments and cadangan.all the best for your store.
MaxSIZ berkata…
oh,ya.can u please give the price for the entire knightfall run? 19 parts yes? okay,the part 11 of knightfall use the double cover price. all in near mint. gimme the price now!
zacharoo! berkata…
Well done! Really looking forward!
Tanpa Nama berkata…
hope can sell any comic not only from marvel or DC or image or darkhorse but also from another country... heh heh. you're a comic lover, right?
FAIZALMUKHTAR.COM berkata…
so far, so good.

keep those comments coming. need more progressive feedback.
apai berkata…
salam bro. lama tak dengar cerita. tak sangka lu dah melangkah sebegini jauh. idea untuk kedai komik online ni memang best!. gua akan support lu 110%. sudah pasti gua akan jadi pelanggan setia kedai komik maya lu ni. advantage - lu adalah seorang peminat dan pengunjung setia kedia komik. maka lu pasti tau apa yang buyers nak bila mengunjungi kedai komik. agak2 bila nak start ni?

gua harap lu sukses dengan production lu dan kedia komik ni. cayalah bro!.

p/s - gua ada hutang lu RM5 ni. jumpa nanti gua settle ye.
FAIZALMUKHTAR.COM berkata…
[apai]

haha! lama tak dengar cerita, aku bikin kedaikomik online ni ala kadar aje dulu. 'man-man' orang cakap.

kau dah ada official membership dah... so hutang komik kita settle. anggap la macam bayaran keahlian. huahahah!
MaxSIZ berkata…
when baru bukak da?? even the giants in omega men(forgot what issue...but I remember the title is brief lives) also jadi tua... sorry,no offense...
gayour berkata…
comic online?
CRAP!gua lebih suka pegi beli trus kat kedai komik pasal bleh tengok/jumpe penyibuk-penyibuk cam lu yang tak beli komik apapun. sibuk jer lebih tengok orang main game kad dan tengok orang beli komik. orang nak lalu/pilih/cari komik murah kat dalam kotakpun susah! tensen tul!

itu la lu sebagai penyibuk suatu masa dulu.... so, pegi kedai komik lebih menarik dari beli online.

HAR FRAGIN HAR!

whatever...gud luck to ya boy scout! bersabar la dengan segala dugaan kerana sabar itu separuh dari IMAN...
Niezam berkata…
Oit... hamba ada bukak emporium online tak lama lagi. lagi besar dari comic online. emporium online ni menjual comic rare yg memang tak wujud di dunia ni. hanya wujud di alam maya je. keahlian terbuka kepada ahli RELA saja. selain iti Emporium online jugak akan menjual secara terus dari tangan ke tangan comic2 koyak dah yang tak terpakai lagi. kunjungin la emporium online di alamat beikut: no 2, jln maarom.com
FAIZALMUKHTAR.COM berkata…
[gayour] AND [niezam]

...ni kalau aku offer dua2 ni keje part time kat kedai komik aku ni, apa kata survey? banyak pulak cekadaknya.

kuikuikui.
Urutoraman Zedda berkata…
" Jual mainan dan DVD JEPON! "
FAIZALMUKHTAR.COM berkata…
[zedda]

ok kalau ada yang order/pre-order.
mazaba berkata…
woi..aku punya order tak sampai2 pun... macam ni ka niaga?
hahahahahah...
-Obanez
faizalmukhtar berkata…
[obanez]

a'ah ye... terlupa pulak aku All Star Batman kau yang baru. Hehe, nanti gua kirim kat Padi. Sori bai!