Selamat untuk Semua.

SALUT KOMRADS!

Dosvedanya Brother Commissar!

At last, the internet is back online and I can FINALLY write something. Long overdue lines of appreciation and gratitude for all those people who’d be sending me in those wishes. Thank you will never be enough. TO MY : Whole family, friends, KLP troops, Carol (yang tersalah bagi aku kad advance sebulan!), Fizlee (gila buat aku rasa terharu sanggup beli kek dan tunggu aku lajak jam 2 pagi!), Aiza, Zedd, Lobak, Hidayah, Zeekaa, Catt, Jack, Deelaila, Nadzru, Iznan, Nazi, Roy, Said Gila, Ariff the Don, Ali Kutik, Shaiful Dagingman (cebisan gangster Subang yang masih tegar melayan borak aku), Zach, Mazmeen, Juliana, Azreen, Net and all those people out there who remembered my birthday but didn’t have the chance to wish it due time and also people who forgot my birthday which automatically didn’t grant me any wish. I still love you guys.

Ada beberapa Manifesto yang aku akan laksanakan sempena ulangtahun kelahiran aku pada 2008. There’s a few which is well known while the others; as you guys have guessed it: remains a secret.

Again, terima kasih banyak-banyak semua. Tuhan panjangkan umur kalian juga dan moga-moga dimurahkan rezeki. Kalau tak kerana korang semua, aku mungkin tak akan se-happy hari ini. Aku ada banyak surprise untuk korang tahun ni... SERIYUS!!!

Ulasan

gayour berkata…
tak ada sebab nak ingat birthday lu boy scout!
watever... selamat ualngtahun kelahiran. moga sihat, lebih berjaya dan betambah iman. you're geting OLD boy scout!

awek yang lu usyar betahun-tahun lamanye tu ape cite?
ah, crap!
KAWEN la oiii!
Faizal Mukhtar berkata…
[Gayour]

...oh, terima kasih. Hahha! Nampak sangat lu pun sayang gua even kau hina profesion ke-superhero-an gua tiap2 kali.

lu jangan cabar gua, kang esok kalau aku jemput, lu tak bersilat... siap lu!!!
Nasrun berkata…
hey! happy birthday!

gua start bloggin balik ooi! eeh...eh..birthday ek? silalah buat kunjungan balas kat blog baru aku: http://yongster.wordpress.com

hehe..ada wish list!

--yongster--
Faizal Mukhtar berkata…
[Nasrun]

ahh! Thank you, Nasrun AKA Yongster... my dear old lad. And also welcome back to the blogverse. Kau antara pioneer awal yang membuat aku mahu bikin blog. Haha.