WILDCHILD.

Perhaps some of you may have seen 'Girls Gone Wild' before but bringing you here today; as a once in a lifetime only show EXCLUSIVE ...

' BOYS GONE WILD: WHEN WILD IS WILD '
KLP Special!

Is there any better way to kick off this entry with this so-called bold 'expose' of our exploits...

This is the 'Stash'. Our very own Mardi Gras Comic Book Party! Booyaa!!!

Drunk... utterly and completely drunk and sunk. Baru halfway dah macam gini. Perhatikan semua gerak geri secara teliti, baik yang berbaju mahupun yang tidak senonoh tidak berbaju!

The Comic Book Pimp Dadda! Yeaahhh... you looking at him, kiddo!

( Mungkin pose paling *@#$%& pernah diambil oleh kamera buatan manusia )

Kotak yang disangkakan tilam empuk. Aku rasa dia ni dah patut kahwin dah ni...

NANZO : So, are we really gonna ask Faizal royalties for doing this shitty stunt right here???
JACK : You well bet your a$$ we are !!!! ...

No... Nooo...! Nope! Sorang satu je botol mineral. Kau baru satu je dah terkelepap dah, ada hati nak dua.

Look. Gecko is doing an AIBO!

Hmm... apasal bila baca bahasa Inggeris dengan bahasa Mandarin ni rasa macam sama aje hah?!

So, this is it what we got for the hardwork? A magical bottle of air mineral. Betul ke magiiiic...???

BEERRTTHOOLLL... BEERRPP!!!

Nanzo kata dia nak bikin balik band lama dia. Mungkin rapcore pulak kali ni... HAHAHA!!! AKU SUKAK! AKU SUKAK!!!

Taiko Jack dan Zedda-Kappanya. Mungkin ada sesuatu yang sedang diperbincangkan. Ah! Pedulik apa aku!!!

p / s :
There is a line from a comic book I have read. And I really wanted to carve it up here so that it can be dwell and ponder upon later on.

“ All I’ve ever wanted is to see things that no one else has. And then show them to everybody else... isn't that...??! ”

- Warren Ellis, OCEAN #2

Ulasan

gayour berkata…
yo, boy scout!
seludupkan untuk gua semua title komik yang return punyer la banyakkkkkkk tu. dari jual kati/membazir musnahkan tanpa belas ehsan, lebih baik lu buat jariah ehsan bagi kat gua.
up up and going DOWN!
Faizal Mukhtar berkata…
[gayour]

kau ingat itu semua return ke??!! CHAAIISSSS!!!! Ini dikira melanggar hak asasi manusia! Kapuuiihh!