serving better for 2008

sorry for the incovenience. rennovation in progress.

Ulasan

i would like to say :

1) aku sedikit sentap nama aku masih belum ada dalam fellowship SEMULA.

2) kau letak jugak nuff nang tu ye. he he.

3) cantik lay out baru. sapa buatkan? *wink* *wink*

Selamat AidilAdha, Merry Xmas and Happy New Year dude.

p/: Studio 60 bila mau angkat?
MANIFESTASI MIMPI berkata…
[zeeka]

and i would love to answer back :

1) nama kau dah ada dalam fellowhip 'blogger' SEMULA... thank you very much.

2) dah sampai 'seru' daa...

3) oh. itu rahsia.

Selamat semuanya. Kita semua rock and roll.

p/: aku nak angkat sekarang!
hahaha.

bagus. nak kena ketuk baru jalan.

aku harap kau lah yang buat sendiri template ni.. bukankah sudah 'high time' untuk mempelajari sesuatu yang baru??

dan jangan takut, HTML coding tak makan orang..
Faizal Mukhtar berkata…
[zeeka]

itu pun rahsia jugak. Ngahaha! Rahsiaaaaaa...