KLP ENTERTAINMENT : NOW ON PREVIEWS !



PREVIEWS
[ December '07 / February '08 Solicitations ]
Ah! Finally we have found ourselves entering a new phase : Congratulations and kudos to all the team that have made it possible. KLP can now be pre-ordered monthly on Diamond Comics Distributors Worlwide. Watch this blogspace for more current updates.
Note : Variant Version for International Market differ from Malaysian Version. This is a 6-issue tradepaperback format. 148 pages. Softcover.
Click HERE to know more about Previews

Ulasan

gayour berkata…
bila plak karya dan nama PENULIS faizalmukhtar akan tersiar dalam previews bersebelahan dengan nama alan moore atau neil gaiman atau mark weid/alex rose atau faizalmukhtar teamwork with rob liefield. what the frag! harharhar!
faizalmukhtar berkata…
[gayour]

oh. itu kena tunggu Rob Liefeld datang melawat Malaysia dulu. Tau la aku macamana aku nak ngajor dia dengan lu sekali.

Chaitt...tui!!!
zedd! berkata…
" komen " ... " yes, berjaya jugak aku taip komen "
faizalmukhtar berkata…
[zedd]

bak kata pendekar dalam citer 'Legend of Condor' yang kita tengok sama2tu :
" Kau enggak lucu! "

aheheh!
ZoOL! berkata…
CIRIT OR DIE!!!!
azhar berkata…
ciritttttttttt!..bak kata zool

aku dah oder..sekali ngan fantastik 4 by millar & hitch..

sigh..sayang diorang x smbng ultimates...
faizalmukhtar berkata…
[zool!]

banyak sangat youtube ko ni,zool! Ngeheh!

***

[azhar]

kira sambung jugak la ni, sambung bikin komik. At least team Ultimates 3 yang ganti diorang tu pun gerek jugak. Joe Mad / Jeph Loeb tuuuu --- !!!