And what fun we had : PART DEUX

Are you all ready for another round of --- Raya shooting?
So, Gecko kicked it off with a story --- 'How does a man fit an elephant into the refrigerator?'. The press is not impress.
On the other hand, they're quite impress with Tangh new magic-trick... he calls it 'Mengintai dari Tirai Panjut' !
A sneak peek on 'Fusion: The Golem War'. Zool on full-steam.

Now, by this length... most of them are raring to be on TV. Tengok macamana Lobak men-sabotaj Tangh dengan taktik busuk dengan menyumbat serpihan serbuk alkali ke dalam rongga pernafasannya. Kurang pahala puasa. Yang kat belakang tu penyokong Lobak - tengah freestyle sesuka hati!

Lobak is on the lookout for his next victim. The immediate left is his hand-picked strike force. Target: JEREMY! 'Mapooh mu kali ni!!! Ngahahaha!!!'

Lepas shooting, ada rusuhan kat luar ofis. Kitorang ambik kesempatan sebab ada orang televisyen datang shoot...

'Kami semua ni tak setuju langsung Doraemon dengan Shin Chan disiarkan pada waktu Maghrib. Kami berhak menyuarakan pendapat kami ni. Kami mahukan keadilan!'

Setelah selesai tunjuk perasaan dan keadaan kembali reda, pengambaraan diteruskan. Jimi terbaring tu bukan sebab posing, sebab dia malas nak berdiri. Puasa katanya; letih. Sudah lah kau!

CIVIL WAR 2 --- The Battle of Sufi NorLiyana!
WHOSE SIDE ARE YOU ON???

Super-Thor without the Mighty Mjolnir... still strong for extreme force even with a Tukul-nir.

Preparing for the next shooting session. What shooting session? Tungguuuu....

LOBAK : 'Ni ketat sangat ni. Mana boleh ketat sangat, patut la bunyi dia POM-POM-POM... kita longgar-longgar kan sikit'.
JACK :
'Aku lompung budak Zul ni kang'.

Paku. Bagus untuk memaku gambar di dinding.

Melagakkan aksi karakter dari komik kegemaran masing-masing. Teka la kalau berani!

Ni takyah teka, semua orang tau ni aksi George Michael dari kumpulan Wham!

Sementara itu, Adi masih lagi meneruskan pertapaan batinnya sejak dari hari itu. Dan kali ini lebih dalam dan 'tenggelam'...

'Tido la, Dol'.

Peraduan Teka Kaki Siapa? Siapa menang dapat hadiah. Serius!

TAMMAT SUDAH!

Ulasan