AKUKAUKAUAKU

AKU KAU
Ni apa kena ni?

KAU AKU
Aku OK. Apsal kau tanya macam tu pulak ?

AKU KAU
Kau betul ke OK ni? Aku tak rasa kau ni OK sangat la.

KAU AKU
OK. Kalau macam tu cuba kau define OK?

AKU KAU
Maksud aku ialah kenapa kau kena cakap yang kau ni OK sedangkan aku rasa yang kau ni tak berapa OK. Mind, body and maybe soul kau takde dengan aku… kau tak fokus la sekarang.

KAU AKU
Itu masih tak menjawab soalan aku, kau tau?

AKU KAU
Tau.

KAU AKU
Abis tu?

AKU KAU
Abis tu, apa kena dengan kau ni? OK ke tidak?

KAU AKU
Separa OK.

AKU KAU
Apa jadi dengan yang separuh lagi tu?

KAU AKU
Mind aku dis-organize, body aku out-of-order, soul aku… soul aku…

AKU KAU
Soul kau ada. Jangan takut. Dia tak hilang. Dia takkan hilang punya lah….

KAU AKU
Oh.

AKU KAU
Apa ‘Oh’?

KAU AKU
Oh, ye ke?

AKU KAU
Ye.

KAU AKU
Tapi agak-agak kau la kah, apa masalahnya sekarang ni?

AKU KAU
Takde masalah. Langsung.

KAU AKU
Jadi kenapa kau tanya aku in the first place kalau kau tau yang aku ni takde masalah langsung?

AKU TAU
Aku nak kasik kau challenge.

KAU AKU
Kau cabar aku la ni?

AKU KAU
A’ah. Ada berani?

KAU AKU

Onnnnn …!!!


AKU KAU
OK. Dah rasa OK sikit kan?

KAU AKU
O. K.

Ulasan