CERITA ADVENTURE LAGI.

MEDIA PRIMA TELEVISION NETWORKS SCREENINGS 2008
KL CONVENTION CENTER, KUALA LUMPUR
5th SEPTEMBER 2008

Cerita apa kita nak tengok hari ni, dud?
Bukan cerita la, dol... tu haaa, tu.
Ni mesti ada makan-makan kan ni? Kan? Kann?!

Huih! Besarnya prompter. Confirm takkan lupa skrip.

Dik, oh adik... Diam skit boleh tak? Abang nak buat keje kat belakang ni ha. Kang tulang belakang kau aku kejekan kang. Ganggu tau...

Dud 1 : Dud, tu awek yang berlakon cerita 'Opah' tu kan?
Dud 2 : Opah kau!

Teh : Faizal, itu toilet mana aaaa??! Manyak sijuk la sini. Tak tahan maa...

Dud-dud sekalian : Weiii!!! Spongebob weiii... Spongebob!!! Doraemon! Wohooo!!!!

Dud yang lain-lain : SYYYHHHHHHH!!!!!!!

Jac dengan Mendua. Now, in mini-skirts!

Dato' Farid co-hosting with Ahmad Izham (not in pic). Izham is the ultimate dud!

Dud!!!!! Spongebob, Patrick, Ernie and Bert team-up! DUUUDDDDDD!!!!

Lagu closing. Ntah lagu apa ntah... aku pun tak ingat, perut dah lapor. Konsentrasi tidak tergugah.

MAKAN TIIIIMME!!! Nanzo tersedak dalam sedar.

Tu diaa! Baru tau ramainya orang yang datang. Macam-macam ragam dan garam.

Ni dia kawasan favourite aku dan kawan-kawan. Aku rasa ada la dalam 14 kali aku tawaf tempat ni.

Sudahh laaa kau, Gecko! Nak makan sorok-sorok balik pelepah pandan tu konon.

Selepas usai menjamu selera, mereka pun duduk dan 'menjamu' yang lainnya pula.

Sejurus kemudian, tibalah masanya untuk pulang....

... AKU CAKAP PULAAAANNGGGG!!!!

Iye laaaa... Eii! Leceh betul la mamat sekor ni. *&%#$!! GILOS!

TAMMAT

p/s: 'Komik Hikayat Syah Mardan - Barongan #0' dah keluar ( dah dekat 5 tahun tunggu ni! ). Dan lagi satu, patut kasitau last week ni... Bajak is back! And dig this --- WHO WANTS TO BE A SUPERHERO MALAYSIA IS COMING NEXT YEAR ON 8TV!!! Dudes and dudettes, better get your pyjamas and spandex ready now... I'm on for this one. Kuikuikui!

Ulasan

ixora berkata…
wah,bestnya dpt pegi tgk screening tu! ape yg menarik kt situ?
irastilettos berkata…
haha :)
ada ke talent nye?
FaizalMukhtar berkata…
q[ixora]

yang menariknya ialah (macam biasa)... MAKANNNN!!! ;D

***

[irastilettos]

ADAAAAAAAA... ;)
FaizalMukhtar berkata…
[ixora]

yang menariknya ialah (macam biasa)... MAKANNNN!!! ;D

***

[irastilettos]

ADAAAAAAAA... ;)