Oh! Mungkin aku perlu carik 'wormhole' itu untuk berada sejenak ke alternate universe lain dan lihat apa terjadi (?!)

I have to unshamefully confess that one of my most favorite guilty pleasures is to go on one of those cheap-a** Satu Ringgit Karaoke Box Outlet with my buddies over here nearby my workplace (There, I’ve said it! WOHOO!!!). The reason? Well frankly, I don’t think there should be anywhat relevant or strong reasoning --- being there, singing, releasing your ‘inner talent’; besides of course - other than having great fun. And I do believe some of you find that very like wise. Betul tak?

So, I went there today. Obviously singing my lungs out withy some of my favorite tunes. I need a break really… from the temperamental and volatile migraine(which turned out not a migraine after all because its been three days now. Shoot! What can it be then?), from the expected pressure of completing a set of scripts with a very and extremely constraint deadline and some few other minor stuff.

Be the abnormality of the day was I had a shocking revelation. And the disclosure I had wasn’t the first time. But this time around I wanted to add the word --- ‘shocking’.

Therefore, I found myself an issue(but my friend reluctantly didn’t think so as he got his own piece of distinctive and inimitable theory). A very flimsy one I suppose, but this is my own set of question for the whole 'discovery' :



" Kenapa mat-mat rempit ni sangat bertuahnya badan dapat awek punya la cun mengalahkan supermodel catwalk atau iklan shampoo atau cover majalah yang adik pompuan aku suka beli tu sebab aku serius macam tak percaya apa yang aku tengok hari ni kerana ianya sangat memeranjatkan malah di luar batasan pengamatan mata konvensional manusia bernama lelaki seperti aku dan kawan aku kerana aku berpendapat ayat yang digunakan untuk 'menackle' awek-awek ni mesti power giler kot ataupun pun jasa dan budi yang ditabur kepada pihak awek itu sangat tinggi sehingga cinta harus diberikan sebagai ganjaran yang setimpal adanya? "



I guess IMPOSSIBLE IS NOTHING after all dalam dunia hujung-hujung zaman ni.


Kan?



p/s : ...by the way, bagi sesiapa yang berminat tentang teori kawan aku pasal kejadian ni... memang menarik. Melibatkan tikus dan piramid. Aku hanya berjaya keluar dengan teori ‘buat baik di balas baik’ dan ‘jangan sampai termakan budi’. Oh! Aku terasa sangat fickle-minded hari ni...

Ulasan