Monday itu adalah Isnin.

Yesterday : Roy’s(KLP) back from Japan, lunch with Shahiran, NEW Transformers TV ad/trailer, chitty-chatting with 4 people on meebo simultaneously(aku takde YM), meeting at work, salary’s in, a friend bare unpleasant news of a break-up, naniharyani(KLIK) is quitting her job, an SMS which made me deeply in concern and worried of someone, ‘The Life Aquatic with Steve Zissou’ and stupid rat broke something in the kitchen.

Today
: Karaoke for lunch, Roy’s(Afterwork8) back from Langkawi with/ stories and new phone number, Aura's back from kampung and futsal for tomorrow, unexpected+delightful news from Juliana.

Barangkali semalam adalah Isnin yang paling warna-warni sejak sekian lama. Ye lah, mungkin ada ramai orang kat luar sana yang kurang berkenan sikit dengan hari Isnin; terutamanya untuk orang-orang yang ada doktrin mengatakan hari Isnin hari yang banyak mendorong kepada mood yang ‘blues-blues’ belaka. Aku pun rasa macam tu dulu. Sekarang dah tak lagi(kot).

Tambah-tambah lagi Isnin yang semalam. Semalam, mata aku di 'bukak' besar sikit. Dari Isnin-Isnin yang sebelumnya. Isnin semalam macam best.

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
isnin (semalam) - aku mc daaa.
roy tukar nombor baru ke?
duit komik dah selamat dipindahkan melalui alam maya...

apai.wrodpress.com
thesandman berkata…
roy ada dua line.

satu personal/satu business. try la mintak kat dia.

terima kasih kerana berurus-niaga dengan kedaikomik saya.

HAHA!
yeay yeay !!
gaji dah masuk !!

sunway pyramid, here we kam !!
thesandman berkata…
HUUUUUUSHHHH !!!
Nazim Masnawi berkata…
Holy fuck, kau ada dua kawan nama Roy?!? Man, I thought one Roy is already too much.
gayour berkata…
hari isnin adalah hari keputeraan Rasulullah S.A.W. ramai yang tak sedar akan kemuliaan hari itu dan setiap minggu dengan selambanye akan berkata dalam bahasa inggeris '' I HATE MONDAY!''
thesandman berkata…
[nazim.]

i can't probably ask u to stop swearing in my blog. hence, no. i wanted more roy in my life. 'roys' are profoundly remarkable in anybody's life.

[gayour.]

good and well-noted point. satu lagi agenda dan propaganda milik 'u-know-who'.
Nazim Masnawi berkata…
"i can't probably ask u to stop swearing in my blog."

Suck my dick, ass man!
thesandman berkata…
.... !