...love actually.


Memperingati kekasih pada hari ini.

[ 14 Februari. Oh?! Bukan. Bukan... aku bukan ingin meraikan Saint Valentine. Aku sedar betapa itu bukan susila agama dan berlandaskan adat. Aku hanya ingin meraikan CINTA ]


Who is your soulmate?


Lets see... the love of my life someday, somehow will definitely be my soulmate. I know it and I believe it because we are going to be so intune with each other. We can just about finish each other sentences and know when the other person is themselves. She will fill me with so much joy and happiness and makes me feel so good when I'm around her. We have so much in common and I feel as though I've known her all my life. She is a very special person and I doubt there is anyone in the world that can replace her or take her place.


Soulmates are basically someone whom you really believe in whom you can count on at anytimes. But please don't get me wrong, whatever said and done... she have a life too. What I'm trying to say is that, she is willing to take the 'bullet' for you. I haven't found mine(yet) and when I have found her(trust intuition and trust instinct on this one), I'll know by my heart. She is the one who I can count on thru good times and the bad ones...


For the rest of my eternal life.


Yup! I love her and I'm willing to wait for her, until the day she realizes how much I LOVE HER and if that day never comes... well, i haven't wasted a lot of time on her at all.


( Because it is all going to be worth it. )

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
"Dia" pasti akan rasa apa yang awak rasa satu hari nanti.Tu doa saya untuk awak...Saya tau "dia" masih kuat dalam hati awak. "Dia" akan hadir, percayalah, jangan give up ya! gogo chaiyuk!
thesandman berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
thesandman berkata…
TQ.

I know who you are by the way. But do you REALLY know who 'dia' really is?? WOW! Even I don't know that.
Tanpa Nama berkata…
Elehh serkap jarang, macam tau kite pulak, salah padan muka, malu sendiri huhu! err..."dia" tu bukan "dia" eh?...sori2...hmm.. tapi kalau "dia" pun apa salahnya, selagi "dia" masih solo, jodoh tu mungkin ada, wah!
Anyway, happy baca berita2 terkini dari awak ni, bila nak post gambar ofis baru beb?
thesandman berkata…
akan datang tapi tak tau bila. takde kamera ni... HUHU!
Tanpa Nama berkata…
Eheh...tak pela, dapat gaji nanti pi beli kamera eh?...apa2 pun, saya suka entry awak yang ni, untung si dia yang dapat pecinta macam awak...sayang sekali soulmate saya tak seromantik awak, kalau sesekali dia jiwang macam awak kan best...hmm nak kena suruh dia selalu baca blog awak ni!
thesandman berkata…
mana ada, biasa aje( dibaca dengan intonasi merendah diri).

;D