EXCLUSIVE: Here and Now

* Anda membacanya secara rasmi di sini dahulu dan hanya laman blog ini sahaja yang melayakkan anda mendapatkan sumber yang soheh dan tulen tentang berita yang tersebut di bawah ini :


OFFICIAL ANNOUNCEMENT
[ The above represents the official announcement of my whereabouts and current career status as a professional writer ]
* * *
This entry is now open for inquiries and questions.

Ulasan

selipar berkata…
Tahniah!

Kirim salam kat kromosom, ajif, aura, tarakucha, silentgecko, littlezedd, bajak dan lain2 tu.
thesandman berkata…
salam mu aku kirimkan.

...dan terima kasih
Nazri berkata…
Tapi aku dah tahu lama dah?

nak kena tanya jugak ke?
thesandman berkata…
masa kau tahu tu masih lagi peringkat rumours dan gossip lagi, Mr Nazri M. Annuar.

sekarang dan OFFICIAL boleh la kau tanya soalan-soalan susulan.

Hehe.
Usepp berkata…
company apernih faizal mukhtarrr? bila nak bagi kad baru... jgn lupa bayiku hampir lahir.. siapkan STROLLER!!!! huhuhuhu
thesandman berkata…
kalau kau tanya soalan, tak kisah lah soalan apa pun yang kau tanya... aku tetap akan jawab:

NO KOMEN!
selipar berkata…
pegi keja jalan kaki je ni... siot jer...

bila start keja kat sana?
areyoung berkata…
ada keje kosong?
thesandman berkata…
selipar,

Hari entry ni di post, hari itu jua aku mula berkarya. Dan ya, aku memang berkelana ke tempat kerja. Kan dah cakap: Aku nak jadi seniman.

;D

# # #

areyoung,

Kerja kosong: Ada satu vacancy kat G3. Cuba tanya tuan editornya. Selamat berjaya. ; )
catborg berkata…
a'an cakap.. nak jadi seniman kene pakai beret kat kepala..

oh.. kim salam kat krom, ajif, tara, aura, bajak, gecko, ah.. semua la kawan2 aku kat sana tuh. dengan ucapan. selamat hari raya cina.

ko jangan ngada2 ngepau kete myvi tara dah la.. kemut tuh.. hahahaha
thesandman berkata…
a'an... lu betul buat aku jadi sengal.

Haduiih!