"The Prestige" is another master stroke of genius story-telling.

Pergi mendapatkan terapi hari ini setelah beberapa hari menghadapi simptom 'jiwa kacau'. Ternyata diagnosisnya sangat memberangsangkan kerana Chris Nolan memberi preskripsi ilham dan sarat elemen-elemen moraliti sebuah filem bermesej yang diperlukan. Untuk standard aku, cukup HEBAT. Buat aku rasa nak masuk dalam time-incubator dan tunggu sampai Batman: The Dark Knight keluar 2008 nanti.

Terima kasih

Ulasan

Nazim Masnawi berkata…
Aku pun tgk tadi, sitting right behind YOU! I'm torn between this and V For Vendetta for the best film of the year thus far.
thesandman berkata…
Halamak... gua tak cam muka lu la! Ini semula salah Aida. Aku dah blame dia.

Christopher Nolan itu genius kan?kan?kan?
oi.
ko tgk press sreening ke dah keluar wayang?
aku nak tgk jugak!!
trailer macam best je..
selipar berkata…
aku rasa stress kau mesti takkan datang untuk tempoh yang lama lepas ni. yelah, selepas kau dihadiahkan dengan SEBUAH HANDPHONE BARU hasil daripada cabutan yang tak berapa nak bertuah tu, pasti kau akan tersenyum sampai bulan puasa tahun depan.

Bila kau nak letak gambar handphone baru kau tu kat sini... cepatlah, tak sabar nak kutuk ni... muahahaa
thesandman berkata…
dah bocor rahsia dah...

kambing betul!
huseppp berkata…
waduh bung pejal. lama ngak kabareen... nanti raya gue dtg rumah luk.. jgn gi mana2.. byk perlu di update antara kita nehh... ader hp baru ker?? kater nk beli dari aku??
thesandman berkata…
Husepp... you're FIRED!
Saudagar Mimpi ... berkata…
Salam perkenalan.

Aku setuju yang ini adalah satu lagi filem menarik hasil kerja Nolan. Dark Knight sememangnya dinanti-nantikan.

* Anyway, terima kasih kerana letak link Prahara Seni disini.
areyoung berkata…
Khinzir pun tak best camni kan?!
thesandman berkata…
heeshhh... mulut tuuu!?

;p
usepp berkata…
one word fo ya.... Panti Asuhan!
thesandman berkata…
shut it!