Ye... Tuan-tuan dan Puan-puan.

Nampaknya atas segala daya usaha dan semangat yang ada pada jati diri seorang sef-proclaimed 'kakikomik', berjaya jugak aku membantu membina satu landasan BARU untuk seorang future indie-film maker dan jugak seorang superstar dalam industri komik dan kartun negara.


May I present :

http://gayour.blogspot.com

http://afterwork8.blogspot.com


Welcome and Have fun, guys!

Ulasan

cik-yg-single-n-chumel=p berkata…
awk tlg ckp kat abg roy set kat blog dia bg anonymous comment..tq=)
thesandman berkata…
no..can't do that.

semua orang kena dedahkan rahsia sebenar!
selipar berkata…
apa ingat hebat sangat ke diorang tu... kalau setakat cerita rumah kecik... baik cerita pasal seluar kecik ke... lubang hidung kecik ke... nak cari duit kecik ke... ntah apa2 ntah diorang ni... tak bestttt... muahahaaa
thesandman berkata…
ni lagi sorang --- YOU'RE FIRED!