TIME FOR A NEW LOOK ... AND CHANGE IS COMING!

Takde faktor atau sebab-sebab tertentu kenapa aku tukar layout dan template baru ni. Tapi kalau korang nak tau jugak... ni dia :

1. Terpengaruh dengan komik-komik yang aku baca sejak kebelakangan ni yang tengah rancak buat rancangan revamp sana-sini(termasuklah majalah aku). DC COMICS sibuk dengan projek 'ONE YEAR LATER' selepas konflik INFINITE CRISIS, MARVEL dengan agenda CIVIL WAR ( ...oh! Mungkin ramai yang tak tau Spider-Man baru ajer mendedahkan secret identity-nya secara rasmi kepada masyarakat umum dalam event ni : BAD CHOICE, PETE ! ) dan lain-lain lagi.

2. Dah lama sangat guna template/layout yang dulu tu. Nak try something else.

3. Nazri, Nazim, Sofia... semuanya dah ada new look untuk blog masing-masing. Aku pun teruja jugak nak join the bandwagon walaupun tak se'cun' blog lu orang. HEH!

4. Damn you, Zeek!!! Lain aku suruh buat... lain pulak yang kau buat!!! Habis semua hilang. Mana tag-board aku??? Mana link yang aku suruh buat??? Mana template lama aku??? Mana? MANA??? Lama tak jumpa macam ni pulak perangai kau ek?! CURSES!!!!

5. Slowly but steadily, aku nak menuju ke alam website sendiri satu hari nanti. Semuanya D.I.Y, bebeh! Mungkin lambat ...atau mungkin sangat lambat. Tunggu ajer la.


LATER, MY FELLOW LEAGUERS!


p/s : and Nik! ... where's my Absolute HUSH, dammit! Dah pinjam tak reti nak pulang balik. Don't make me mengamuk - You don't like it when I mengamuk. GGRRRR!!!





Ulasan

NiK! berkata…
Cibai!

Lu mau, pandai2 lah call org mintak.

Apa ko ingat aku Charles Xavier ke apa...mentang2 lah aku tgh botak kiut kebelakangan nih kan?

Dude...nak Hush, just buzz me. Simp0le.

Takde aku pegang hostage punyalah. ;-p
thesandman berkata…
AAHH... POYO!

itu hari gua call lu, gi jumpa awek la... apa la!!!

shite!
hi Nik. pelik la pulak. hi Nadzru!

blah la lu pezal!

mmg padan muka kau hilang layout. eksyen lagi bertahun2 ngan aku.

this should give you a reason to start learning how to blog properly, instead of rasuah Hapiz Nasir. :P

apa yang barunya?
biru je lagik?

*yawn*
thesandman berkata…
dammit!

blue is my color, it resembles...
AH!! FORGET ABOUT IT!
it resembles...
your brain perhaps?
thesandman berkata…
kughang hajaq... nasib baik masih lagi dalam mood harijadi.

kalau tak, aku repot 'Bruce Wayne' and kau tau apa akan jadi bila aku repot dia kan?!