Aku baru perasan hari ni yang boleh kata tiap-tiap hari aku datang ofis dan time tengah syok buat keje... Gayour mesti main lagu ni kat mini compo usang dia (yang aku agak dia beli time 1980-an dulu sebab design old school giler). So, dengan rasa curious dan ingin tahu yang teramat sangat, aku pun pegi la tempat dia dan tanya apa yang 'berhantu' sangat dengan lagu ni sampai main hari-hari : WAJIB

Dengan muka selamba rock standard, dia pun jawab dengan senyum tersungkit di bibir, "Kau kena layan betul-betul lirik dia... "


As we talk the golden mile
Down the pretty aisle
I know that you are mine
And theres nothing in this world
That I know that I wont do
To be near you everyday
Every hour every minute
Take my hand and let me lead the way
All thru your life
Ill be by your side
Till death do us part
Ill be your friend
My love will never end
Till death do us part
When I wake up everyday
With you lying in my arms
I wonder if Im dreaming
When I look into your eyes
I just cant believe its true
That my heart belongs to you
Baby you can have it all
Take my hand and let me lead the way
All thru your life
Ill be by your side
Till death do us part
Ill be your friend
My love will never end
Till death do us part
Therell be good times
And therell be bad
But I will stand beside you woman
All the way
And thru the years
As life goes on and on
When snow will fall on winter nights
Ill keep you warm inside
Yeah baby I will
All thru your life
Ill be by your side
Till death do us part
Ill be your friend
My love will never end
Till death do us part


"Till Death Do Us Part"
Artis: White Lion
Album: Mane Attraction



p/s : Boleh tahan jiwang jugak kau ye,Gayour. Aku pun dah naik hafal dah dengar lagu ni everyday ...sambil tu cuba-cuba bayangkan aku ngan bakal gadis idaman aku yang bakal menemani aku sepanjang hayat(kabur)!

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
Hey, love your blog! I'm definitely going to tell others about you!

I have a jobs learning disability site/blog. It pretty much covers jobs learning disability related stuff.

Come and check it out if you get time :-)
sundalmalam berkata…
arrgghhh! bangganyer t-shirt tuh masuk TV...